понеділок, 4 березня 2019 р.

ВІТАЄМО!!!

Конкурс "Учитель року"
Праця вчителя – це постійне вдосконалення  особистості, пошук нових ідей, методів, прийомів під час проведення уроків та позакласних заходів. Основне - любов і повага учнів. Саме за допомогою такого конкурсу як «Учитель року» педагог активізує усі свої знання, пізнає нові висоти педагогіки й розуміє: як би складно не було, він обрав гідну професію - «сіяти розумне, добре, вічне».
Завершився обласний етап конкурсу професійної майстерності. Фіналістам довелося пройти різні конкурсні випробування: «Досдідження», «Методичний практикум» та «Урок». Наша колега, учитель географії Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Костенко Ольга Володимирівна, показала високий професійний рівень підготовки: володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, глибоке знання фактичного матеріалу, вправне користування сучасними методиками навчання географії, креативність у підборі форм організації навчального процесу. У напруженій боротьбі посіла призове ІІІ місце.
Журі обласного конкурсу відзначило конкурсанта за високий фаховий та професійний рівень, високу педагогічну ерудицію, ґрунтовні знання з предмету, досконалу методику викладання та організації навчально-виховного процесу, уміння налагоджувати контакт із дітьми, спрямовувати їх діяльність на практичне засвоєння програмового матеріалу. Тож, щиро вітаємо Ольгу Володимирівну з високими здобутками в конкурсі та перемогою!
Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, творчих здобутків, сили та наснаги у виконанні почесної місії вчителя – творінні добра, навчанні та вихованні учнівської молоді. 
Нехай кожен день приносить  радість і задоволення від зробленого, а  щирість і талант знаходять відгук у серцях  вихованців.

1 коментар: